Skip to content Skip to footer

Lichamelijk én mentaal fit zijn, dat kan best uitdagend zijn. Vooral omdat we tegenwoordig overal kunnen werken. De kans dat je altijd maar doorgaat en je zelf nooit eens op ‘uit’ zet die is vele malen groter dan een aantal jaren geleden. Maar moet je wel op elk moment van de dag voor iedereen beschikbaar zijn en op ‘aan’ staan? Die vraag ga ik niet voor je beantwoorden. Wel geloof ik dat er vaker tijd genomen zou moeten worden om jezelf te ontspannen.

Hoe je gezonder kunt werken in een hybride werkomgeving?

Gezonder werken begint met het laten ontspannen van jouw spieren. Die hebben het namelijk nog wel eens te verduren op al die verschillende werkplekken. Nek, schouders onder- en bovenrug, maar ook armen en polsen moet je geregeld even rust gunnen. Er is een positieve bijwerking wanneer je daar tijd voor vrijmaakt; als je lichamelijk fit bent krijg je mentaal ook een energieboost.

Hoe ik jou daarbij help? Klik hier en lees het op mijn nieuwe website.

Volledig ontspannen even een moment voor jezelf

Dat zouden mensen zichzelf moeten gunnen, maar je kunt het als werkgever ook gunnen aan jouw werknemers. Ze zullen het ongetwijfeld waarderen en niets is fijner dan het hebben van fitte gezonde collega’s. Fitte collega’s betekent minder ziekteverzuim, maar ook vaker een opgewekte lach naar klanten.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stoelmassage op de (thuis)werkplek

Stoelmassage op de (thuis)werkplek