Skip to content Skip to footer

Even voorstellen

Ik ben Scarlett van Keerberghen, het gezicht achter Puurinalles stoelmassage. Mijn klanten begeven zich in de Krimpenerwaard en de regio Rotterdam. Stoelmassages verzorg ik op de werkplek, eigenlijk overal waar mijn stoel kan staan. Daarnaast ben je ook van harte welkom en op mijn vestiging in Krimpen aan den IJssel.

Natuurlijk werk ik via de richtlijnen van het RIVM en de BMS.

Missie
Mijn missie is het om mensen meerdere momenten van ontspanning te bieden in een drukke(re) wereld waarin deze ontspanningsmomenten vaker gewenst en nodig zijn, maar ook helpen bij het fit en vitaal zijn, zowel tijdens werk als in het privéleven.

“Voor iedereen die hulp kan gebruiken bij gezond, ontspannen, fit en vitaal”

Aandacht voor voeding, beweging en ontspanning

Gezondheid, vitaliteit en welzijn zijn nauw met elkaar verbonden. Stoelmassages richten zich vooral op ontspanning, maar je kunt met mij ook een goed gesprek voeren over gezonder eten, meer bewegen en nog meer manieren om een goed werkend immuunsysteem te verkrijgen. Hoe eerder je zelf aandacht aan je gezondheid geeft, hoe langer je ook gezond blijft! Dat is waar ik in geloof en waar ik graag mijn kennis over deel met anderen.

Een vertrouwd adres

Ik heb mijn diploma’s gehaald als stoelmasseur, Holistic Life masseur, Vitaliteitscoach en trainer Hormoonfactor. Daarnaast beschik ik over de benodigde medische basiskennis. Om een vertrouwd adres te blijven volg ik zelf ook regelmatig cursussen en haal ik dagelijkse inspiratie uit boeken en van het internet. Mijn energie en passie zit in het verbeteren van de gezondheid van mensen door er op een holistische manier naar te kijken.

Voor bedrijven en particulieren

Werkgevers willen dat hun werknemers overal gezond kunnen (samen)werken. Maar wellicht ervaar je persoonlijk dat voeding, beweging, ontspanning of het vinden van de juiste privé-werkbalans uitdagend is. Daarom ben ik er ook voor particulieren die vaker willen ontspannen of hulp nodig hebben bij een gezonder en vitaler leven. Klik hier voor de tarieven.

Of zullen we eerst eens kennismaken?

Graag tot ziens!

Scarlett

Diploma's / Certificaten