Stoelmasseur in Krimpen aan den IJssel

Ik ben Scarlett, het gezicht achter Puur in alles Stoelmassage op de werkplek en thuis.

Het is mijn missie om iedereen die het nodig heeft dat moment van ontspanning te bieden.

Puur in Alles werkt graag in de Krimpenerwaard en Rotterdam.

Ik verzorg Stoelmassages op de werkplek, maar sinds 3 maart 2021 zal ik de stoelmassages ook vanuit mijn eigen praktijk aan de Fresia 129, in Krimpen aan den IJssel verzorgen. Wanneer het weer mag verzorg ik ook workshops over voeding, beweging en ontspanning of een 1 op 1 coaching over deze onderwerpen.

Een werkplek en een thuis met minder stress, meer echt eten, (gezond nassen), beweging (potje sporten) en rust (kruip op tijd tussen de klamme lappen) zijn onmisbaar voor een fit en vitaal werk en privé leven. Maar nu nog belangrijker een goed werkend immuunsysteem. Daarom is de bewustwording en dat moment van aandacht erg belangrijk. Hoe eerder je ermee begint hoe langer je gezond blijft.

Mijn bijdrage is een Puur in Alles Stoelmassage, een Workshop of een goed gesprek over Voeding, Beweging en Ontspanning.

Papieren:
Met mijn diploma’s als Stoelmasseur, Holistic Life Masseur, Vitaliteitscoach, Trainer Hormoonfactor, en trotse bezitter van mijn Medische basiskennis ben ik er inmiddels wel uit waar mijn passie ligt.

Verder lees ik alles wat los en vast zit en haal ik dagelijks inspiratie uit boeken, van het internet en alles en iedereen om mij heen. Ook volg ik regelmatig cursussen.

Maak nu een mooie eerste stap en reserveer hier je stoelmassage.

Ik vind het op zijn Rotterdams onwijs”  belangrijk om stress beperking, ontspanning, goede voeding en beweging aan de man te brengen. Het is dan ook mijn missie om dat van de daken te schreeuwen! Hoe goed is jouw immuunsysteem en welke stappen ga je zetten?