• Wie ben ik

Stoelmasseur & Vitaliteitscoach in Rotterdam

Ik ben Scarlett, het gezicht achter Puur in alles Stoelmassage op de werkplek.

Het is mijn missie om de werkende Rotterdammers en iedereen die het nodig heeft dat moment van ontspanning te bieden.

Puur in Alles werkt graag in Rotterdam en omgeving, verzorgt Stoelmassages op de werkplek, workshops over voeding, beweging en ontspanning of een 1 op 1 coaching over deze onderwerpen.

Ik vind het op z’n Rotterdams “onwijs” belangrijk en het is mijn missie om dat bij iedere Rotterdammer en niet Rotterdammer die het wil horen neer te leggen.

Een werkplek en een thuis met minder stress, meer echt eten, (gezond nassen), beweging (potje sporten) en rust (kruip op tijd tussen de klamme lappen) zijn onmisbaar voor een fit en vitaal werk en privé leven. Daarom is de bewustwording en dat moment van aandacht erg belangrijk. Hoe eerder je ermee begint hoe langer je meegaat zeg maar.

Mijn bijdrage is een Puur in Alles Stoelmassage, een Workshop, of een Stoelmassage met een goed gesprek over Voeding, Beweging en Ontspanning. 

Papieren:
Met mijn diploma’s als Stoelmasseur, Ontspanningsmasseur, Vitaliteitscoach, Trainer Hormoonfactor, Medische basiskennis en een module Orthomoleculaire Voedingsleer ben ik er inmiddels wel uit wat mijn passie is. Mijn bijdrage leveren aan een gezond, ontspannen, vitaal en fit Rotterdam.

Verder lees ik alles wat los en vast zit en haal ik dagelijks inspiratie uit boeken, van het internet en alles en iedereen om mij heen. Ook volg ik regelmatig cursussen.

Op LinkedIn lees je meer over mij.

Wil je mijn missie ervaren, of kennismaken, neem dan gerust contact op.

Mobiel: 0614890700 of mail puurinalles@gmail.com