• Wie ben ik
Waarom een stoelmassage op de werkplek?

Veel Rotterdammers ervaren stress, hebben deadlines, zijn altijd bereikbaar en zitten veel in de auto of te lang achter hun bureau. Naast teveel stress, nemen ze te weinig rust en eten we vaak teveel en vooral veel van het verkeerde. Alles bij elkaar kan dit zorgen dat het lichaam uitgeput maar ook ondervoed raakt.

Stress is in onze maatschappij een heel groot probleem, het begint met kleine pijntjes en kwaaltjes, sneller geïrriteerd zijn en overzicht verliezen. Maar wordt er niets aan gedaan, genegeerd of niet serieus genomen dan kunnen er allerlei lichamelijke en psychische klachten ontstaan.

Stressklachten en teveel hetzelfde doen, uiten zich lichamelijk vaak in rug-, nek, of hoofdpijn klachten, maar ook RSI en vermoeidheid. Slechte voeding uit zich vaak in suiker behoefte waardoor je ook nog eens toeneemt in gewicht en je afvraagt waarom je maar blijft aankomen. Als je daarbij ook te moe bent om te bewegen of te sporten en slecht slaapt, dan is de vicieuze cirkel snel rond.

Faciliteer de medewerkers met een stoelmasseur op locatie; aandacht voor de persoon, de aanraking doet wonderen, even niets en vanuit de werkgever zorgen voor een stuk stressvermindering en preventief tegen nog veel meer klachten. De overheid stimuleert het inzetten van stoelmassages klik hier voor meer informatie.

Ook een stoelmassage ervaren? Neem gerust contact op.